Proefschrift wijnarchieven: Bourgogne
apr 2024 | Proefschrift |
Assortimentklassiekers van Verbunt Verlinden
apr 2024 | Proefkrant |
Natuurwijnen van hoog niveau bij Zuiver Wijnen
apr 2024 | Proefkrant |
Voorjaarsproeverij Smaragd Wijnen
apr 2024 | Proefkrant |
Tim Mondavi presenteert Novicium en Continuum
apr 2024 | Proefkrant |
Proefschrift
Veel variatie bij Vini Bio 2024 – deel 2
Ruim 30 importeurs presenteerden een fraaie selectie van hun biologische, biodynamische en...
Chef’s Table
Chef’s table – Jonathan Zandbergen
jan 2022 |
Merlet, Schoorl Jonathan Zandbergen, inmiddels ruim zes jaar chef-kok bij restaurant Merlet, laat...
-
Chef’s table: Leon Mazairac
dec 2021 |
-
Chef’s table: Bas van Kranen
dec 2021 |
-
Chef’s Table: Sidney Schutte
dec 2021 |
-
Chef’s Table: Jonnie Boer
feb 2021 |
Evenementen
Horecava Wine & Trends Theater: educatieve ‘dependance’ van Wine Professional
jan 2024 |
Met een sfeervol Wine & Trends Theater in Hal 8 van de Horecava en een uitgebreid programma...
-
Proef mee voor de Prix du Sommelier!
okt 2023 |
-
Gastronomie 2023: dynamisch vakevenement
okt 2023 |
Proefkrant
Australische en Siciliaanse verrassingen van Vinum Naturale
Daxivin organiseerde onlangs een horecaproeverij samen met de importeurs Clavelin en Vinum...
Nieuws
Lukas Wiegman is beste sommelier van Nederland
Nieuws |
Lukas Wiegman van Restaurant NOTK in Rotterdam heeft het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers,...
Columns
John Bindels – GLAS-helder blijft vaag
mrt 2020 |
Verantwoord drinken. Daar praat en schrijft de georganiseerde wijnbranche voortdurend over. En...
-
John Bindels – Op naar gifvrije wijn
feb 2020 |
-
John Bindels – Die zielige wijnparia’s
jan 2020 |
Nieuwste berichten
Paxxx bij De Plantage
Sylvain Fadat (Domaine d’Aupilhac), Diederick de Mos (De Vier Heemskinderen) en Gilles Robin...
Proefschrift
Proefschrift wijnarchieven: Bourgogne
Chassagne-Montrachet © BIVB/Aurélien IBANEZ Met regelmaat komen taxateurs, wijncollectioneurs of...
Proefkrant
Paxxx bij De Plantage
Sylvain Fadat (Domaine d’Aupilhac), Diederick de Mos (De Vier Heemskinderen) en Gilles Robin...
Chef’s Table
Chef’s table – Jonathan Zandbergen
jan 2022 |
Merlet, Schoorl Jonathan Zandbergen, inmiddels ruim zes jaar chef-kok bij restaurant Merlet, laat...
-
Chef’s table: Leon Mazairac
dec 2021 |
-
Chef’s table: Bas van Kranen
dec 2021 |
-
Chef’s Table: Sidney Schutte
dec 2021 |
-
Chef’s Table: Jonnie Boer
feb 2021 |
Nieuws
Lukas Wiegman is beste sommelier van Nederland
Nieuws |
Lukas Wiegman van Restaurant NOTK in Rotterdam heeft het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers,...
Evenementen
Horecava Wine & Trends Theater: educatieve ‘dependance’ van Wine Professional
jan 2024 |
Met een sfeervol Wine & Trends Theater in Hal 8 van de Horecava en een uitgebreid programma...
-
Proef mee voor de Prix du Sommelier!
okt 2023 |
-
Gastronomie 2023: dynamisch vakevenement
okt 2023 |
Columns
John Bindels – GLAS-helder blijft vaag
mrt 2020 |
Verantwoord drinken. Daar praat en schrijft de georganiseerde wijnbranche voortdurend over. En...
-
John Bindels – Op naar gifvrije wijn
feb 2020 |
-
John Bindels – Die zielige wijnparia’s
jan 2020 |