The Wine & Food Association nodigt importeurs, restaurateurs en (eet)caféhouders uit om deel te nemen aan de alweer 18e editie van de Proefschrift Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie!
Om beter in te spelen op de seizoenen bestaat de Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie dit jaar uit 2 edities: Lente/Zomer en Herfst/Winter, die in het najaar plaatsvindt.
Er is dit jaar al veel belangstelling voor deze competitie die ook door Misset Horeca onder de aandacht zal worden gebracht.
De open-wijncompetitie kent 4 categorieën met regionale winnende wijnen, zowel wit als rood.
1) Café
2) Eetcafé, Brasserie, (middenklasse) Restaurant – tot en met 13 punten Gault&Millau
3) Gastronomisch Restaurant (subcategorie: 3A aperitief of 3B gastronomisch) vanaf 14 punten Gault&Millau of 1 of meer Michelinstersterren
Meer informatie kunt u opvragen bij Kyra van Lissum via k.vanlissum@thewinesite.nl.