The Wine and Food Association organiseert de 33e editie van de Grand Prix Saint- Hubert, de oudste, lastigste, maar ook leukste proefwedstrijd in de Benelux.

De eerste opzet is klaar, verrassende wijnen, klassiekers en uitdagende wijnen met de kwaliteit en typiciteit die een hoge score niet gemakkelijk, maar beslist mogelijk maakt.
Schrijf in voor deze proefwedstrijd waarin je samen met 2 teamleden de origine van 10 wijnen moet bepalen op grond van 14 herkomstbenamingen. Extra punten zijn er te verdienen voor het benoemen van de juiste samenstelling (de wijnen zijn mono-cépages of klassieke blends), appellatie, jaargang en producent.

Naast eeuwige roem en toegang tot de eregalerij met illustere winnaars, krijgt het winnende teams 3 gouden dukaten en de eer een jaar lang trotse eigenaar te mogen zijn van de felbegeerde wisseltrofee.

Aanvullend programma met andere activiteiten op dezelfde dag!

Symposium Vins Nature

Aansluitend zijn er andere programma’s op deze dag waaraan u ook kunt deelnemen zoals een symposium over Vins Nature door Jan van Lissum met medewerking van diverse Vins Nature importeurs en diverse specialisten en sommeliers. Dit symposium zal in de St. Olofskapel plaatsvinden.

Millesimé Bio uit Montpellier geeft persconferentie en proeverij

Daarnaast is er in de Boardroom een persconferentie mét wijnproeverij van Millesimé Bio, de biologische wijnbeurs in Montpellier. Hierbij zullen gastspreker Jacques Frelin en Cendrine Vimont aanwezig zijn.

Showcase Gault&Millau 2018

Daarnaast is er in de St. Olofskapel de Showcase Gault&Millau 2018: de presentatie van genomineerde jonge chefs, sommeliers en gastvrouwen & -heren.Tevens strijden jonge fromagiers om de titel Beste Fromager 2018. Op maandag 6 november zal tijdens Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Nacht van Gault&Millau bekend worden gemaakt wie de felbegeerde Awards toebedeeld zullen krijgen.

Datum en locatie:
24 september 2017: NH Collection Barbizon Palace Hotel (Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam).
Voor meer informatie en inschrijvingen: k.vanlissum@thewinesite.nl